Kijevo kotletas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, file, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Aliejus, 500 mililitrų
- Džiūvėsėliai, 8 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais taip, kad gabalėlio plotas būtų maždaug 12x10 cm. Tuomet gabalėlius išmušti.
Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį ir filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų panaši į cepelino.Kotletą pasūdykite, pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvesėliais, vėl pamirkykite kiaušinyje ir vėl apvoliokite džiūvesėliuose. Kotletus virkite aliejuje apie 10 minutčių.
Visus kotletus iškepus, juos įdėkite 4 minutįms į orkaitę, kad šiek tiek apsausėtų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-12-11 20:30
Labai sultingi ir skanus kotletukai,tikrai
2017-12-10 16:53
Nesąmonių kampelis... Vištienos 500g imt po 100g filė keletui čia mažiausiai... Sviesto 40g čia lb daug.. O vieno kiaušinio tikrai neužteks dvigubai uzpaniruot 5 kotletus.
2014-11-20 19:26
O galima paklausti, kodel cia Rudens patiekalas?
2017-12-14 21:11