Kijevo kotletas

Kijevo kotletas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, file, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Aliejus, 500 mililitrų
  • Džiūvėsėliai, 8 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustyti gabaliukais taip, kad gabalėlio plotas būtų maždaug 12x10 cm. Tuomet gabalėlius išmušti.
    Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį ir filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų panaši į cepelino.

  2. Kotletą pasūdykite, pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvesėliais, vėl pamirkykite kiaušinyje ir vėl apvoliokite džiūvesėliuose. Kotletus virkite aliejuje apie 10 minutčių.

  3. Visus kotletus iškepus, juos įdėkite 4 minutįms į orkaitę, kad šiek tiek apsausėtų.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Dovilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gintaras
2017-12-14 21:11
Ziaurei skanu
Onute
2017-12-11 20:30
Labai sultingi ir skanus kotletukai,tikrai

N.l
2017-12-10 16:53
Nesąmonių kampelis... Vištienos 500g imt po 100g filė keletui čia mažiausiai... Sviesto 40g čia lb daug.. O vieno kiaušinio tikrai neužteks dvigubai uzpaniruot 5 kotletus.
Svecias
2014-11-20 19:26
O galima paklausti, kodel cia Rudens patiekalas?