Kinietiška grybų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, vištienos, 1.5 litro
- Pievagrybiai, pjaustyti, 500 gramų
- Makaronai, virti, 120 gramų
- Svogūnai, pjaustytas, 120 gramų
- Kiauliena, virta, smulkinta, 60 gramų
- Sojos padažas, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Imbieras, šaknis, 20 gramų
- Česnakas, 20 gramų
- Citrinos, išspaustos sultys, 1 vienetas
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Stipriame vištienos sultinyje pavirti 30 min. smulkintą imbierą su česnaku. Sultinį prakošti. Karštą sultinį sumaišyti su smulikintais grybais, virtais makaronais, svogūnu, kiauliena, citrinos sultimis, sojos padažu ir aliejumi. Supilstyti į lėkštes ir papuošti petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-04 23:21
viskas puiku,tik nelabai suprantu,kai isviri sulti, viska sumaisai ir kas toliau?sudedi y lekste ir valgai gal galit issamiau,dekui
2010-09-07 13:34