Kinkanai su krevetėmis ant iešmelių
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kinkanai, 12 vienetų
- Krevetės be kevalo, karališkosios, 10 vienetų
- Žalioji citrina, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
- Obuoliai, džiovintos skiltelės, 10 vienetų
- Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Sausoje keptuvėje sudėkite kinkanus, apibarstykite cukrumi ir apskrudinkite. Po to įpilkite šiek tiek vandens ir 5 min. pavirkite keptuvėje. Išgriebkite ir nusausinkite. Pakepinkite krevetes su smulkintu česnaku aliejuje. Citriną nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Ant medinių iešmelių suverkite kinkanus, krevetes, obuolius, citrinas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-05-18 13:48
Kas tie kinkanai?
2009-05-18 20:51