Kinkanai su krevetėmis ant iešmelių

Kinkanai su krevetėmis ant iešmelių
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kinkanai, 12 vienetų
  • Krevetės be kevalo, karališkosios, 10 vienetų
  • Žalioji citrina, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
  • Obuoliai, džiovintos skiltelės, 10 vienetų
  • Druska
  • Cukrus
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Sausoje keptuvėje sudėkite kinkanus, apibarstykite cukrumi ir apskrudinkite. Po to įpilkite šiek tiek vandens ir 5 min. pavirkite keptuvėje. Išgriebkite ir nusausinkite. Pakepinkite krevetes su smulkintu česnaku aliejuje. Citriną nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Ant medinių iešmelių suverkite kinkanus, krevetes, obuolius, citrinas.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Naras
2009-05-18 20:51
Paspausk ant zodzio Kinkanai ir pamatysi.
Dangule
2009-05-18 13:48
Kas tie kinkanai?