Kisieliaus keksas

Kisieliaus keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kisielius, milteliai, 250 gramų
  • Aliejus, 100 mililitrų
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Išsukame kiaušinius iki putų, suberiame cukrų, miltus, sodą arba kepimo miltelius ir kisieliaus miltelius viską išmaišome. Kai viską išmaišėme supilame aliejų ir taip pat viską gerai išmaišome.

Jei liko cukraus gabalėlių nieko tokio iškepusiame kekse nesijaus :). Kai viską sudėjome ir išmaišėme galime pilti į skarda ir kepti 200C laipsnių orkaitėje 40-50min.

Aš valgiau karštą su ledais, labai skanu.

SKANAUS! :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Simona
2011-05-17 21:42
Miltu reikia det viena stikline
Jurate
2011-05-17 20:15
kadaise kepdavau kisielini pyraga ir gaila nebeatsimenu tiksliai recepto,tad apsidziaugiau kai sita radau,pabandysiu ir as,tik neparasyta kiek miltu,bandysiu "is akies&quotet
Mociute Regina
2011-05-08 16:34
bet dar nebandziau kept,bet atrodo ,kad skanu saunuole Simute
Agnieta
2011-05-02 13:37
labai skanus!