Kiškiena bulgariškai

Kiškiena bulgariškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiškiena, ar kita žvėriena, 750 gramų
  • Pupelės, baltos, 250 gramų
  • Paprika, 4 vienetai
  • Svogūnai, laiškai, 2 vienetai
  • Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
  • Kiaulienos lašiniai
  • Kvietiniai miltai
  • Svogūnai, laiškai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos. Paprikų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis. Dideliais gabalais supjaustyta mėsa apkepinama su smulkiai supjaustytais lašiniukais, svogūnais ir česnaku, tuomet į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos paprikų ankštys, įberiama druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Vėliau ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai (kuo daugiau) ir petražolių lapeliai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai