Kiškiena, troškinta su grybais

Kiškiena, troškinta su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiškiena, 800 gramų
  • Grietinė, 0.8 stiklinės
  • Actas, 3%, 0.8 stiklinės
  • Svogūnai, 5 vienetai
  • Grybai, džiovinti, 100 gramų
  • Paprika, 10 vienetų
  • Krienai, tarkuoti, 1 valgomasis šaukštas
  • Razinos, 1 valgomasis šaukštas
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Cukrus
  • Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:

Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į verdantį vandenį, pavirinama, suberiami prieskoniai, supilamas actas ir šiuo marinatu (karštu) užpilama mėsa. Marinuojama 24 val. Išgriebta mėsa nusausinama, apibarstoma miltais, sumaltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į troškintuvą, apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame puode. Išmirkyti grybai ir ankštiniai pipirai supjaustomi ir suberiami į puodą baigiant mėsą troškinti. Mėsa išgriebiama. Į skystį, kuriame troškinta mėsa, įpilama grietinės, sumaišytos su likusiais miltais, pridedama tarkuotų krienų, suberiamos razinos ir, dar truputį patroškinus, užpilama ant mėsos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2009-06-21 17:07