Kiškio kepsnys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiškiena, kiškis, 1 vienetas
- Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 150 gramų
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Actas, 0.5 stiklinės
- Raudonas vynas, 2 stiklinės
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Lauro lapai
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Iškepęs kiškis atšaldomas, supjaustomas. Patiekiamas su raudonųjų kopūstų salotomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai