Kiškio pyragaičiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 400 gramų
- Cukrus, 370 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Grietinė, 150 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Vanilinis cukrus, 20 gramų
- Citrinų sultys, 0.5 vieneto
- Apelsinų cukatos, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 24
Kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu išplakti su cukrumi (apie 3 minutes). Plakant įmušti po vieną kiaušinį.
Sudėti grietinę, apelsinų cukatas, išspausti citrinos sultis ir dar krtą išplakti.
Kitame dubenyje persijoti miltus su druska, kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Išmaišyti ir sukrėsti į kiaušinių plakinį. Gerai pamaišyti, kad neliktų gumulėlių.
Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių.
Kepimo formą ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą.
Kepti apie 1 valandą.
Atvėsusį kepinį galima papuošti cukraus glaistu. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai