Kiškio pyragaičiai

Kiškio pyragaičiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 400 gramų
  • Cukrus, 370 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Grietinė, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Vanilinis cukrus, 20 gramų
  • Citrinų sultys, 0.5 vieneto
  • Apelsinų cukatos, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu išplakti su cukrumi (apie 3 minutes). Plakant įmušti po vieną kiaušinį.

  2. Sudėti grietinę, apelsinų cukatas, išspausti citrinos sultis ir dar krtą išplakti.

  3. Kitame dubenyje persijoti miltus su druska, kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Išmaišyti ir sukrėsti į kiaušinių plakinį. Gerai pamaišyti, kad neliktų gumulėlių.

  4. Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių.

  5. Kepimo formą ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą.

  6. Kepti apie 1 valandą.

  7. Atvėsusį kepinį galima papuošti cukraus glaistu. Skanaus!

Porcijų skaičius: 24
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą