Kitoks tinginys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 10-20% riebumo, 300 mililitrų
- Uogienė, vyšnių be kauliukų, 250 mililitrų
- Sausainiai, po du pakelius rudų ir baltų, 4 vienetai
- Želė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Sutrupinti sausainius, grietnę ir uogienę išmaisyti kartu, želatiną užpilti karštu vandeniu, gerai ištirpinti ir supilti į uogienę su grietine. Tada viską supilti ant sausainių, išmaišyti, truputį suspausti į kokį dubenėlį (galima ir į maišiuką) ir dėti į šaldytuvą kol sustings. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-11-15 17:20
kaip tik dariau - labai skanus gavosi - dėjau želatiną išbrinkintą, ne žele. juk žele nesustingsta, jei į ją pridedama daug priedų
sustingti supyliau į torto formą - išėmus gavosi tortukas!
manau, kad kitą kartą darysiu su braškių uogiene.
dar noriu pridurti, kad nepatiko spalva - tokia vos rusva gavosi - reikėtų daugiau uogų sirupo, o ne uogų, nors ir taip skanu labai
VERTA PABANDYTI!
sustingti supyliau į torto formą - išėmus gavosi tortukas!
manau, kad kitą kartą darysiu su braškių uogiene.
dar noriu pridurti, kad nepatiko spalva - tokia vos rusva gavosi - reikėtų daugiau uogų sirupo, o ne uogų, nors ir taip skanu labai
VERTA PABANDYTI!
2009-10-08 20:29
as manau kad zelatina reik deti o ne zele
2009-10-08 14:12
ar tikrai neskanu? as tik nesupratau kaip ten raso kad zele o poto jau raso zelatina, nu tai cia skirtyngi dalykai, tai dbr neaisku ka det ar zelatina ar zele
2009-10-08 09:18
2010-08-19 14:49