Klajoklių kiškiena

Klajoklių kiškiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiškiena, 1 kilogramas
  • Svogūnai, su laiškais, 3 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 125 mililitrai
  • Petražolės, kapotos, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Baltieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Ciberžolė
  • Šafranas
  • Karis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai, su laiškais, 60 gramų
  • Razinos, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti.
Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis, suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti.
Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai