Klajoklių kiškiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiškiena, 1 kilogramas
- Svogūnai, su laiškais, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 125 mililitrai
- Petražolės, kapotos, 2.5 valgomojo šaukšto
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Baltieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Ciberžolė
- Šafranas
- Karis, 1 arbatinis šaukštelis
- Imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, su laiškais, 60 gramų
- Razinos, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti.
Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis, suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti.
Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai