Kokosiniai avižiniai sausainiai "Eglutės" su "Danskker" cukrumi

Kokosiniai avižiniai sausainiai "Eglutės" su "Danskker" cukrumi
Sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 200 gramų
  • „Dansukker“ cukrus, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kokoso drožlės, 75 gramai
  • Miltai, 250 gramų
  • Avižiniai dribsniai, 5 valgomieji šaukštai
  • „Dansukker“ cukraus milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 1 žiupsnelis
Papuošimui:
  • Bruknės, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:

Minkštą sviestą išsukame su cukrumi, įplakame kiaušinius. Turi gautis vientisa masė (naudojame arba šaukštą, arba plaktuvą). Kokosų drožles, miltus ir avižinius dribsnius sumaišome su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos. Įmaišome į sviesto masę. Kiek trūksta miltų, pridedame, kad gautųsi minkoma tešla, kurią paliekame šaldytuve 15 min. Tuomet kočiojame tešlą ir skirtingo dydžio žvaigždžių formelių pagalba formuojame sausainius. Kepame iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Kai iškepa iš sausainių sudėliojame eglutes, dekoruojame cukraus pudra, kokosų drožlėmis – sniegu ir bruknių uogomis.

Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Edita
» Rašyti komentarą
» Komentarai