Kokosinis obuolių pyragas

Kokosinis obuolių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Obuoliai, rūgščių, 3 vienetai
  • Miltai, 170 gramų
  • Kondensuotas pienas, 150 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kokoso drožlės, 75 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Gerai išplakame kiaušinius, sviestą ir kondensuotą pieną. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į turimą masę. Suberiame kokoso drožles ir dar kartą viską gerai išmaišome.

  2. Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Tešlą pilame ant obuolių. Skardą dedame į orkaitę.

  3. Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Jei nutiktų, jog pyrago viršus pradėtų greit ruduoti, uždenkite jį foliją ir dar šiek tiek pakepkite.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai