Koldūnai su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Faršas, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vanduo, 100 mililitrų
- Druska
- Juodieji pipirai
- Miltai, 600 gramų
- Vanduo, 250 mililitrų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Įdarui smulkiai supjaustome svogūną, dedame į faršą, pilame vandenį, dedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
Tešlai miltus beriame ant stalo, padarome kauburėlį su skyle viduryje, į ją pilame vandenį, mušame kiaušinį, beriame druską ir labai gerai išminkome.
Tešlą plonai iškočiojame, naudojame arba pritaikytą prietaisą koldūnams gaminti, arba išspaudžiame apskritimus, dedame faršą, užlenkiame ir gerai užspaudžiame.
Koldūnus dedame į verdantį vandenį. Kai koldūnai iškyla į paviršių, paverdame dar 5 minutes ir traukiam iš puodo.
» Rašyti komentarą
» Komentarai