Koldūnai su špinatais ir varške
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Muskatas
- Druska
- Alyvuogių aliejus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Varškė, 300 gramų
- Špinatai, malti, šaldyti, 200 gramų
- Kvapieji pipirai
- Svogūnai, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Įdarui skirtus produktus gerai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą, kol pasidarysime tešlą. Tešlai skirtus produktus gerai išminkyti, padalinti į dvi lygias dalis ir iškočioti 4 mm storio paplotėlius. Ant vieno paplotėlio dėti po šaukštelį įdaro 3-5 cm atstumu. Tarpus, esančius tarp įdaro, suvilgyti vandeniu ir ant viršaus uždėti antrą tešlos paplotėlį. Gerai prispausti viršutinį tešlos sluoksnį ties įdaro vietomis. Specialiu rateliu ar peiliu išsjauti kvadratėlius ir juos atskirti vieną nuo kito. Virti pasūdytame vandenyje. Išvirtus užpilti norimu padažu. Aš naudojau kepintus svogūnus ir lašinukus su grietine. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-28 11:57