Koldūnų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, tryniai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Įdarui:
100 - 150 g faršo,
farso prieskonių,
kiaušinio,
druskos,
džiūvėsėlių.
Sultiniui:
2 mėgstamo sultinio kubelių,
petražolių (krapų, kalendros).
Tešlai sutarkuojame svogūną, įdedame trynius, išmaišome, pilame miltus ir minkome tešlą. Vandens naudoti nereikia. Tešlą minkyti reikia gan ilgai, kad būtų elastinga. Faršą paruošiame įprastai, kaip kotletams.Tešlą labai plonai iškočiojame, supjaustome nedideliais kvadratėliais, suvilgome kraštus vandeniu ( kad geriau suliptų ),uždedame nedidelius gabalėlius faršo ir formuojame koldūniukus.Sultinio kubelius dedame į vandenį, užviriname, sudedame koldūniukus. Juos verdame apie 7 minutes. Baigiant virti sudedame kapotą žalumą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-05-29 14:14
Gera ideja su koldunais, bet sita sriuba bent atrodo nekaip, bet gal i turetu buti skani. Pries 12 metu teko sveciuotis lenkijoje, ir ten valgiau sriuba su koldunais, bet tie koldunai buvo isvirti lietuviskoje "burokeliu" sriuboje super sriuba siulau pabandyti issivirti.
2010-10-25 20:52
ohhhhhh,kokia skani pasildyta peciui
2010-10-25 20:51
ohhhhhhhh, kokia skani peciui pasildyta dddd
2010-08-24 18:19
einu pasidaryt
2015-01-12 20:06