Kondensuoto pieno keksas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kondensuotas pienas, 395 gramai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 120 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 0.5 valgomojo šaukšto
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinau orkaitę iki 180° C. 22 cm skersmens kepimo formą išklojau kepimo popieriumi.
Kiaušinius išplakiau su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišiau kepimo miltelius, ištirpintą sviestą ir kondensuotą pieną. Po truputį subėriau ir įmaišiau miltus. Tešlą (be gumulėlių!) supyliau į kepimo formą.
Kepiau 35 - 40 minučių. Atvėsusį keksą apibarsčiau cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-10-06 06:44
O vat pas mane kaip ir graži forma gavosi bet jis neissipute tiesiog
2016-03-20 17:31
o man pavyko,labai skanus ir nesudetingas
2016-03-03 17:36
Kepant taip gražiai iškilo,o iškepęs sukrito. Kodėl taip?
2016-02-16 20:07
Nuostabaus skonio keksas!!! Tik visko dvigubinu ir buna didesnis
2017-02-04 15:31