Kondensuoto pieno keksas

Kondensuoto pieno keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kondensuotas pienas, 395 gramai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 120 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Pabarstymui:
  • Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinau orkaitę iki 180° C. 22 cm skersmens kepimo formą išklojau kepimo popieriumi.

  2. Kiaušinius išplakiau su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišiau kepimo miltelius, ištirpintą sviestą ir kondensuotą pieną. Po truputį subėriau ir įmaišiau miltus. Tešlą (be gumulėlių!) supyliau į kepimo formą.

  3. Kepiau 35 - 40 minučių. Atvėsusį keksą apibarsčiau cukraus pudra.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sandra
2017-02-04 15:31
Katik ragavom su vaikais.labais skanus keksas nera sausas. Tik as cukraus dejau 3arbatinius saukstelius o kita kart isvis nedediu nes per daug saldu uztenka kondensuoto pieno. Dar dejau graikisku riesutu labai skaniai gavosi
Darius
2016-10-06 06:44
O vat pas mane kaip ir graži forma gavosi bet jis neissipute tiesiog
giedre
2016-03-20 17:31
o man pavyko,labai skanus ir nesudetingas
Lina
2016-03-03 17:36
Kepant taip gražiai iškilo,o iškepęs sukrito. Kodėl taip?
Jol
2016-02-16 20:07
Nuostabaus skonio keksas!!! Tik visko dvigubinu ir buna didesnis