Konjako desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 50 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Pienas, 3 stiklinės
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Konjakas, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Grietinėlės sluoksniui dar reikės:
400 g grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilės cukraus
Kremui indelyje užvirkite pasaldintą pieną. Nuolat maišydami ir nenukėlę nuo ugnies suberkite miltus ir greitai įmaišykite trynius. Nukėlę nuo ugnies kreme ištirpinkite sviestą. Į atvėsusį kremą supilkite konjaką. Kremą supilstykite į desertinius indelius. Truputį kremo palikite papuošimui.
Grietinėlės sluoksniui išplakite grietinėlę su cukrumi ir vanile. Grietinėlę supilkite ant kremo sluoksnio. Puoškite likusiu kremu ir grietinėlės bokšteliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai