Konjako desertas

Konjako desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 50 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 3 stiklinės
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Konjakas, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Grietinėlės sluoksniui dar reikės:
400 g grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilės cukraus

Kremui indelyje užvirkite pasaldintą pieną. Nuolat maišydami ir nenukėlę nuo ugnies suberkite miltus ir greitai įmaišykite trynius. Nukėlę nuo ugnies kreme ištirpinkite sviestą. Į atvėsusį kremą supilkite konjaką. Kremą supilstykite į desertinius indelius. Truputį kremo palikite papuošimui.
Grietinėlės sluoksniui išplakite grietinėlę su cukrumi ir vanile. Grietinėlę supilkite ant kremo sluoksnio. Puoškite likusiu kremu ir grietinėlės bokšteliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai