Konservuota adžika
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pomidorai, 2 kilogramai
- Paprika, raudona, 700 gramų
- Aitrioji paprika, 200 gramų
- Morkos, 300 gramų
- Česnakas, mažiukas, 1 vienetas
- Svogūnai, 4 vienetai
- Petražolės, šaknis, 1 vienetas
- Aliejus, kepimui
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Druska, 3 valgomieji šaukštai
- Actas, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Visus komponentus sumalti mėsmale ir virti apie 45-60 min (kol skystis truputi nugaruos). Likus 5 min. iki virimo pabaigos supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius stiklainius ir užsukti. Palikti atvėsti. Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje (pvz. rūsyje).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-15 19:42
Cia ne adzika o kaskoks .S.tikra adzika tikrai .netokia
2015-08-27 10:10
Pomidorai,paprika,cesnakas,cili pipirai ir druska,tik nereikia virti,sumali idedi druskos ir viskas...super skanu ir gerai laikosi.
2015-08-15 13:46
Nesusipratimas tai, o ne adžika.
Tik aitriosios paprikos, prieskoninės žolelės, česnakai ir druska tai vieninteliai tikrosios adžikos ingridientai. Ir JOKIO terminio apdorojimo.
O tai, kas čia aprašyta-banalus daržovių troškinys.
Tik aitriosios paprikos, prieskoninės žolelės, česnakai ir druska tai vieninteliai tikrosios adžikos ingridientai. Ir JOKIO terminio apdorojimo.
O tai, kas čia aprašyta-banalus daržovių troškinys.
2015-07-18 16:30
Kam reikalingas aliejus? Ka reik kepti?
2016-10-06 17:16