Konservuota mėsa

Konservuota mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, kumpis, 5000 gramų
  • Druska, 200 gramų
  • Pipirai, juodieji, 1 arbatinis šaukštelis
  • Muskatas, maltas
  • Spiritas, medicininis, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Pusriebę, neplautą mėsą supjaustyti taip, kaip šašlykams. Suberti druską ir prieskonius, susmulkintus česnakus. Gerai išmaišyti ir palikti parai vėsiai pastovėti.
Kitą dieną supilti spiritą, išmaišyti. Išdezinfekuoti stiklainius. Nešlapiomis rankomis standžiai sukimšti į juos mėsą. Paviršių galima pabarstyti druska su pipirais ir užsukti dangteliu. Laikyti vėsokai, bet ne šaldytuve. Skonis gaunasi kaip skilandžio! Tinka sriuboms, troškiniams.

» Rašyti komentarą
» Komentarai