Konservuota mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, kumpis, 5000 gramų
- Druska, 200 gramų
- Pipirai, juodieji, 1 arbatinis šaukštelis
- Muskatas, maltas
- Spiritas, medicininis, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Pusriebę, neplautą mėsą supjaustyti taip, kaip šašlykams. Suberti druską ir prieskonius, susmulkintus česnakus. Gerai išmaišyti ir palikti parai vėsiai pastovėti.
Kitą dieną supilti spiritą, išmaišyti. Išdezinfekuoti stiklainius. Nešlapiomis rankomis standžiai sukimšti į juos mėsą. Paviršių galima pabarstyti druska su pipirais ir užsukti dangteliu. Laikyti vėsokai, bet ne šaldytuve. Skonis gaunasi kaip skilandžio! Tinka sriuboms, troškiniams.
» Rašyti komentarą
» Komentarai