Konservuota žuvis greitpuodyje
- Žuvis
- Druska
- Vanduo
- Pipirai
- Lauro lapai
- Aliejus
- Pomidorų padažas
Nuplaukite žuvies gabalus supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Ištrinkite druska.
Sudėkite žuvies gabalus į sterilizuotus stiklainius, paliekant nedidelį tarpą tarp žuvies ir dangčio. Į sterilizuotus stiklainius berkite pipirų, druskos, lauro lapų, pilkite aliejų, pomidorų padažą. Po to uždarykite stiklainius dangčiais. Priklausomai nuo skonio, galite keisti konservantų santykį, tačiau standartinis santykis yra 2 šaukštai druskos, 5 pipirų grūdeliai, 2 lauro lapai, valgomas šaukštas aliejaus, du valgomi šaukštai pomidorų padažo vienam 0,5 l stiklainiui.
Sudėkite stiklainius į didelį greitpuodį su šaltu vandeniu, virkite stiklainius apie 40 minučių, priklausomai nuo žuvies gabalėlių dydžio.
Išimkite stiklainius iš vandens, palaukite, kol atvės, po to galite laikyti juos šaldytuve ar sandariai uždarytuose vietose. Skanaus