Konservuotas kiaulienos troškinys

Konservuotas kiaulienos troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, kumpis, 400 gramų
  • Paprika, 1 vienetas
  • Salierai, stiebas, 1 vienetas
  • Persikai, 1 vienetas
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Petražolės
  • Aitrioji paprika, pipiras
  • Pomidorų padažas, pikantiškas, 1 stiklinė
  • Druska
  • Cukrus
  • Pipirai, juodieji
  • Muskatas
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Kiaulieną pasiruošiame iš vakaro. Supjaustome ją nedideliais gabaliukais, supilame nubrauktą šaukštą druskos, po trečdalį nubraukto šaukštelio cukraus, pipirų, muskato, suberiame kapotą česnaką ir viską gerai išmaišius paliekame nakčiai šaldytuve.
Kitą dieną galime pradėti gaminti. Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus ir apkepame mėsą. Kai skystis išgaruoja, suberiame, miltus ir mėsą juose trumpai apkepame. Tuomet ruošiame užpilą - į atskirą indą sutarkuojame vieną nuluptą persiką, supilame vieną stiklinę pomidorų padažo, sudedame smulkiai pjaustytą saliero stiebą, bei papriką, smulkintas petražoles ir šiek tiek aitriosios paprikos. Gautą masę išmaišome, užpilame stikline verdančio vandens ir vėl išmaišome, supilame į puodą ar troškintuvą. Taip pat į tą patį puodą sudedame apkeptą mėsą ir troškiname apie 20 min. (vis pamaišant). Gaminant reikia nuolatos ragauti ir jei ko nors trūksta, pridėti dar prieskonių. Troškinį sudedame į iškaitintus stiklainius ir užsukame.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tomas
2015-11-05 02:43
O kiek tuose stiklainiuose po to galima laikyti ir kokiom salygom ?
Ania
2015-08-18 10:00
Sis receptas nesudetingas,as pati darau ,reklamuoju,ir kitus pasigaminti,isitikinsit ,kad labai skanu
inga
2015-08-10 23:18
O kur laikyti ir kiek laikosi
Ovis
2015-07-26 10:47
Skaniau vištiena.
Irena
2015-07-26 10:32
Vis darau ir darau labai skanu