Konservuoti aguročiai

Konservuoti aguročiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, 20 gramų
  • Petražolės
  • Krapai
  • Actas, 50 mililitrų
  • Agurotis, 800 gramų
  • Druska, 10 gramų
  • Aliejus, 120 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Receptas skirtas 1L stiklainiui.
Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais. Į stiklainių dugnus sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir 50 ml acto. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 25 minutes, litrinius - 45 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
JOLANTA
2010-08-22 14:54
Ši mišrainė tikrai skani, tik aš pasilengvinu sau darbą: aguročius ne pjaustau, o sutarkuoju stambia(burokine) tarka ir visus ingredientus sumaišiusi užvirinu puode ir dar verdančią mišrainę suktečiu į puslitriukus ir greit užsuku metaliniais dangteliais. Laikosi kuo puikiausiai ir nenušaudo Taip pat gaminu ir su cukinija
danute
2009-07-31 09:59
pabandysim,nes agurocius koncervuoju pirmi metai.vakavau pagal rauginimo recepta,tai isejo labai skanus
danute
2009-07-31 09:59
pabandysim,nes agurocius koncervuoju pirmi metai.vakavau pagal rauginimo recepta,tai isejo labai skanus