Konservuoti aguročiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, 20 gramų
- Petražolės
- Krapai
- Actas, 50 mililitrų
- Agurotis, 800 gramų
- Druska, 10 gramų
- Aliejus, 120 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Receptas skirtas 1L stiklainiui.
Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais. Į stiklainių dugnus sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir 50 ml acto. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 25 minutes, litrinius - 45 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-07-31 09:59
pabandysim,nes agurocius koncervuoju pirmi metai.vakavau pagal rauginimo recepta,tai isejo labai skanus
2009-07-31 09:59
pabandysim,nes agurocius koncervuoju pirmi metai.vakavau pagal rauginimo recepta,tai isejo labai skanus
2010-08-22 14:54