Konservuoti aštrūs baklažanai
![Konservuoti aštrūs baklažanai Konservuoti aštrūs baklažanai](https://m.receptai.lt/uploads/modules/recipes/thumb575x350/5193.jpg)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
?
- Pomidorai, 1.5 kilogramo
- Baklažanai, 1 kilogramas
- Česnakas, 300 gramų
- Paprika, 1 kilogramas
- Aitrioji paprika, 3 vienetai
- Aliejus, 1 stiklinė
- Actas, 9 proc., 100 mililitrų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Visus sumalti mėsmale ir virti 45-50 min kol skystis truputi nugaruos). 5 min. iki virimo supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius ir užsukti. Palikti atvėsti.
(Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje rūsyje).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-18 15:26
Nieko nesupratau ![](/app/assets/smileys/02.gif)
![](/app/assets/smileys/02.gif)
2015-11-15 23:05