Konservuoti aštrūs baklažanai

Konservuoti aštrūs baklažanai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorai, 1.5 kilogramo
  • Baklažanai, 1 kilogramas
  • Česnakas, 300 gramų
  • Paprika, 1 kilogramas
  • Aitrioji paprika, 3 vienetai
  • Aliejus, 1 stiklinė
  • Actas, 9 proc., 100 mililitrų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Visus sumalti mėsmale ir virti 45-50 min kol skystis truputi nugaruos). 5 min. iki virimo supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius ir užsukti. Palikti atvėsti.

(Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje rūsyje).

» Rašyti komentarą
» Komentarai
liusė
2015-11-15 23:05
geras receptas,viskas tinka darau taip pat,ačiu
Skirmante
2014-08-18 15:26
Nieko nesupratau