Konservuoti burokėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Burokėliai, 2 kilogramai
- Vanduo, 1.5 litro
- Actas, 200 gramų
- Juodieji pipirai, 10 vienetų
- Kvapieji pipirai, 10 vienetų
- Lauro lapai, lapeliai, 4 vienetai
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Išvirkite burokėlius, nulupkite nuo jų odeles. Pjaustytus ar cielus sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatu, uždėkite dangtelius (bet neužsukite). Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.
Marinato gaminimas: Į puodą įpilkite vandenį, sudėkite prieskonius (išskyrus actą), pavirkite kelias minutes. Supilkite actą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-09-15 14:10
mesa
2015-07-17 22:47
tikra nesamone!
2014-09-23 22:12
Nesąmonė.
2014-08-03 14:53
darau burokelius isverdu su odele nuvalau sutarkuoju sudedu i puoda sutaisau vandeni su druska cukrum ir citrinos rugstele supilu uzkaitinu iki virimo raganu ko truksta dadedu uzvirinu keles minutes ir i iskaitintus stiklainius ir uzdarau skanaus
2016-04-21 12:29