Konservuoti kopūstai

Konservuoti kopūstai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, 5 kilogramai
  • Morkos, 1 kilogramas
  • Pomidorų padažas, 0.5 litro
  • Aliejus, 250 mililitrų
  • Actas, 250 mililitrų
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Druska, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti. Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti. viska supilti į kopūstus sumaišytus su morkom. išmaišyti, išminkyti viska ir palikti per naktį pastovėti. prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą. virti tol, kol suminkštės kopūstai. dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
juokauji
2017-08-23 13:59
Palaikius per naktį su actu daržoves galesit virti metus
Rolanda
2017-08-10 13:36
Skanu labai
Algis
2016-09-08 13:10
darau, tik neišlaikytus, į puodą įpyliau 1,5 stiklinės vandens, pradziai,kol atsiras sultys...
atrodo, bus labai skanu..
Audra
2015-10-17 10:51
Kodel nera skyscio? Man svyla truputi. Gsl juos reikejo isminkyti kaip rauginimui kad skyscio atsirastu ?
Saule
2015-09-19 20:19
Darau kasmet,siandien dariau,pries 2 dienas taip pat,skonis idealiai skanus,puikumelis.meginkit pasidaryt,jei abejojot ligsiol,verta tureti tokiu atsargu.