Konservuoti kopūstai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, 5 kilogramai
- Morkos, 1 kilogramas
- Pomidorų padažas, 0.5 litro
- Aliejus, 250 mililitrų
- Actas, 250 mililitrų
- Cukrus, 1 stiklinė
- Druska, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti. Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti. viska supilti į kopūstus sumaišytus su morkom. išmaišyti, išminkyti viska ir palikti per naktį pastovėti. prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą. virti tol, kol suminkštės kopūstai. dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-08-10 13:36
Skanu labai
2016-09-08 13:10
darau, tik neišlaikytus, į puodą įpyliau 1,5 stiklinės vandens, pradziai,kol atsiras sultys...
atrodo, bus labai skanu..
atrodo, bus labai skanu..
2015-10-17 10:51
Kodel nera skyscio? Man svyla truputi. Gsl juos reikejo isminkyti kaip rauginimui kad skyscio atsirastu ?
2015-09-19 20:19
Darau kasmet,siandien dariau,pries 2 dienas taip pat,skonis idealiai skanus,puikumelis.meginkit pasidaryt,jei abejojot ligsiol,verta tureti tokiu atsargu.
2017-08-23 13:59