Konservuoti špinatai
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Špinatai, 1 kilogramas
- Druska, 30 gramų
- Vanduo, 1.5 litro
- Citrinos rūgštis, 6 gramai
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Užvirinkite vandenį su citrinos rūgštimi, druska, sudėkite špinatus ir pavirkite 2 min. Po to juos išgriebkite, supjaustykite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite nuoviru. Stiklainius sustatykite į puodus su vandeniu ir kaitinkite 50 min. Po to užsukite dangtelius.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2011-09-29 00:04
as susukau i cigarus apsukau siulu sudejau i puslitrinukus ir labai puikus dalykas ziemai zrazam ar i mesos darzoviu apkepa tokiu pridet,  na fantazijos jai netruksta tai sita recepta naudoji
  na fantazijos jai netruksta tai sita recepta naudoji 
                     na fantazijos jai netruksta tai sita recepta naudoji
  na fantazijos jai netruksta tai sita recepta naudoji 
2009-03-06 12:07
Na, kodėl? Juk ir rūgštynes kai kas konservuoja  Man tik labai ilgas kaitinimo laikas pasirodė. Na, nebent tai trilitriniai stiklainiai
  Man tik labai ilgas kaitinimo laikas pasirodė. Na, nebent tai trilitriniai stiklainiai 
                     Man tik labai ilgas kaitinimo laikas pasirodė. Na, nebent tai trilitriniai stiklainiai
  Man tik labai ilgas kaitinimo laikas pasirodė. Na, nebent tai trilitriniai stiklainiai 
2009-03-06 10:37
Kam to reikia? Kokia nauda iš konservuotų špinatų?
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2014-05-02 13:11