Konservuotos rūgštynės

Konservuotos rūgštynės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rūgštynės
Gaminimo instrukcija:

Rūgštynes nuplaukite, nujaukite kotelius. Užpilkite verdančiu vandeniu ir taip palaikykite 2 minutes. Po to išgriebkite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite vandeniu, kuriame buvo plikomos. Stiklainius su uždėtais (neužsuktais) dangteliais sudėkite į puodą su 90 laipsnių vandeniu ir kaitinkite 0,5L - 40 min, 1L - 50 min. Po to užsukite dangtelius.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2016-07-08 15:25
Kitas receptas:1 ltr.vandens dedu šaukštą druskos.Raud.burokėlių lapkočius pavirinu tame skytyje,dadedu nuo lapkočių likusius supjaustytus lapus,supjaustytas rūgštynes,įdedu krapų ir dar ruputį paverdu ,pilu į stiklainius,užsuku ir laikau šaltai(ne šaldytuve).
Lina
2016-07-08 15:17
1 ltr.vandens,nepilnas šaukštas druskos,užvirinu ir dedu supjaustytas rūgštynes,krapų įdedu.Paverdu 1 minutę ir dedu į sterilius stiklainius,užsuku,jokių kaitinimų nereikia ir laikosi ne šaldytuve,kuo puikiausiai.
Regina
2015-08-17 13:59
Kvaila kaitinti kai jos puikiai išsilaiko tik su druska stipriai suspaustos indeliuose. internetas pilnas nesąmonių
daiva
2015-07-31 17:47
Labai gerai laikosi ir nekaitintos tik sudejus ant virsaus truputeli aliejaus, ir verdant druskos pagal skoni
alina
2010-02-17 16:38
o tai druskos nereik?