Konservuotų grybų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Agurkai, šviežias, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, virtos, 2 vienetai
- Burokėliai, virtas, 1 vienetas
- Kelmučiai, konservuoti, 200 gramų
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Bulvės, virtos, 2 vienetai
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Salotos
- Druska
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai