Konservuotų grybų salotos

Konservuotų grybų salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, šviežias, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, virtos, 2 vienetai
  • Burokėliai, virtas, 1 vienetas
  • Kelmučiai, konservuoti, 200 gramų
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Bulvės, virtos, 2 vienetai
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Salotos
  • Druska
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:

Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai