Kopūstai tešloje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, 800 gramų
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Taukai (kiaulių), 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą ir pasaldintą vandenį ir verdama uždengtame puode. Trumpam puodas atidengiamas ir vėl uždengiamas. Išvirusi kopūsto gūžė išimama, kotas išpjaunamas. Į pieną įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, truputis druskos, prieskonių ir gerai išmaišoma. Kopūsto gūžės gabalai pavilgomi tešloje ir kepami riebaluose. Tiekiama su grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai