Kopūstai tešloje

Kopūstai tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, 800 gramų
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Taukai (kiaulių), 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Cukrus
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą ir pasaldintą vandenį ir verdama uždengtame puode. Trumpam puodas atidengiamas ir vėl uždengiamas. Išvirusi kopūsto gūžė išimama, kotas išpjaunamas. Į pieną įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, truputis druskos, prieskonių ir gerai išmaišoma. Kopūsto gūžės gabalai pavilgomi tešloje ir kepami riebaluose. Tiekiama su grietine.

» Rašyti komentarą
» Komentarai