Kopūstainiai su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, baltagūžis, 1 vienetas
- Jautiena, malta, 250 gramų
- Kiauliena, malta, 250 gramų
- Razinos, 50 gramų
- Margarinas, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Bandelės, apvali, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Pienas, bandelės mirkymui
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, 2 stiklinės
- Citrinų sultys, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Kopūstą apvirti.
Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti.
Suformuoti kopūstainius.
Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis.
Padažu apipilti gatavus kopūstainius.
Patiekti su bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai