Kopūstienė su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, troškinti, 700 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Pastarnokas, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Svogūnai, 100 gramų
- Aliejus, 40 gramų
- Bulvės, 400 gramų
- Grybai, džiovinti, 60 gramų
- Cukrus, 10 gramų
- Lauro lapai, lapas, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, 5 vienetai
- Druska
- Krapai
Gaminimo instrukcija:
Perplaukite grybus, pamirkykite ir pavirinkite, po to supjaustykite. Į troškintus kopūstus įpilkite dalį grybų nuoviro, cukrų ir patroškinkite. Į likusį grybų sultinį sudėkite pjaustytas bulves, užvirkite, sudėkite kopūstus, grybus, lengvai apkepintas morkas, salierą, svogūną ir virti kol produktai suminkštės. Patiekiant sriubą pabarstyti petražolėmis ir krapais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-07 13:36