Kopūstų apkepas

Kopūstų apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Majonezas, 1 stiklinė
  • Jogurtas, natūralus, 1 stiklinė
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Kopūstai, 300 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti jogurtą , majonezą , kiaušinius iki vientisos masės.

  2. Sudėti išsijotus miltus su kepimo milteliais bei druska ir maišyti tešlą (grietinės konsistencijos).

  3. Kopūstus sukapoti, supjaustyti griežinėliais bulves.

  4. Į kepimo skardą, pateptą riebalais, supilti pusė tešlos ir gražiai išdėlioti bulves. Pabarstyti druska bei prieskoniais.

  5. Tada sudėti kopūstus ir užpilti likusia tešlą. Paviršių išlyginti šaukštu.

  6. Kepimo skardą uždengti folija ir kepti 180°C temperatūros orkaitėje apie 50 minučių. Iškeptą pyragą išversti į didelę lėkštę ir skanauti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kristina
2014-12-12 19:54
Jei jusų orkaitė kurta ne sovietų sąjungos metu, folijos nenaudokite, savaitę kepsite )))
L.D.
2014-03-20 00:39
Gardus, kam patinka kopustai (kaip man) ir bulves, tai sis apkepas kaip tik jums. Tik manau, kas turit paskutines kartos orkaites, kurios nedegina kepiniu, tai folijos nedekit arba uzdenkit ir pribadykit sakute skyluciu, nes uzdengtas neiskeps net po 2 val. kaip man ir nutiko...
Skanaus!