Kopūstų blynai su faršu

Kopūstų blynai su faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Mėsa, malta, 100 gramų
  • Kopūstai, šviežias, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Susmulkinkite kopūstą, jį užpilkite vandeniu ir troškinkite, kol kopūstas suminkštės. Likusį vandenį nupilkite, kopūstus nuvarvinkite. Kai kopūstai atvės, įmuškite kiaušinį, sudėkite faršą, miltus, prieskonius , druską, susmulkintą svogūną ir viską gerai išmaišykite. Šaukštu formuokite nedidelius blynelius ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Diana
2022-05-14 13:59
Aciubtikrai skanu
Rūta
2017-02-10 10:46
Labai skanus blyneliai