Kopūstų blynai su faršu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Mėsa, malta, 100 gramų
- Kopūstai, šviežias, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Susmulkinkite kopūstą, jį užpilkite vandeniu ir troškinkite, kol kopūstas suminkštės. Likusį vandenį nupilkite, kopūstus nuvarvinkite. Kai kopūstai atvės, įmuškite kiaušinį, sudėkite faršą, miltus, prieskonius , druską, susmulkintą svogūną ir viską gerai išmaišykite. Šaukštu formuokite nedidelius blynelius ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-02-10 10:46
Labai skanus blyneliai
2022-05-14 13:59