Kopūstų duonelė

Kopūstų duonelė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 240 mililitrų
  • Mielės, sausos, 7 gramai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Kopūstai, 300 gramų
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kopūstą sutarkuokite arba sukapokite. Susmulkinkite česnaką. Sudėkite į
keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens (0,5 puodelio) ir troškinkite apie 10 minučių, kol suminkštėja.
Į šiltą vandenį suberkite mieles, išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Po to į vandenį suberkite miltus, druską ir įpilkite aliejaus. Tešlą gerai išminkykite.
Į tešlą įmaišykite patroškintus kopūstus.
Suformuokite nedidelius kepaliukus.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai