Kopūstų duonelė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 240 mililitrų
- Mielės, sausos, 7 gramai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Kopūstai, 300 gramų
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kopūstą sutarkuokite arba sukapokite. Susmulkinkite česnaką. Sudėkite į
keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens (0,5 puodelio) ir troškinkite apie 10 minučių, kol suminkštėja.
Į šiltą vandenį suberkite mieles, išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Po to į vandenį suberkite miltus, druską ir įpilkite aliejaus. Tešlą gerai išminkykite.
Į tešlą įmaišykite patroškintus kopūstus.
Suformuokite nedidelius kepaliukus.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai