Kopūstų ir žirnelių apkepas

Kopūstų ir žirnelių apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Pasukos, 150 mililitrų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sūris, fermentinis, 50 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kopūstai, 1 kilogramas
  • Žirniai, konservuoti arba šaldyti, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Susmulkinkite kopūstą ir sumaišykite su žirneliais.
Kiaušinius išplakite su pasukomis, manais, kepimo milteliais ir prieskoniais.
Daržoves išmaišykite su kiaušinių ir pasukų mase.
Sudėkite į kepimo formą (21 cm skersmens). Viršų apibarstykite sūriu.
Kepkite apie 30 minučių 180° C orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai