Kopūstų ir žirnelių apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Pasukos, 150 mililitrų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Kopūstai, 1 kilogramas
- Žirniai, konservuoti arba šaldyti, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Susmulkinkite kopūstą ir sumaišykite su žirneliais.
Kiaušinius išplakite su pasukomis, manais, kepimo milteliais ir prieskoniais.
Daržoves išmaišykite su kiaušinių ir pasukų mase.
Sudėkite į kepimo formą (21 cm skersmens). Viršų apibarstykite sūriu.
Kepkite apie 30 minučių 180° C orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai