Kopūstų lapų apkepas su mėsa

Kopūstų lapų apkepas su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, lapai, 8 vienetai
  • Veršiena, virta, 500 gramų
  • Pomidorai, 6 vienetai
  • Sūris, fermentinis, 400 gramų
  • Majonezas, 100 gramų
  • Sviestas
Gaminimo instrukcija:

Kopūsto lapus apvirkite pasūdytame vandenyje. Virtą veršieną sumalkite mėsmale. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Sutarkuokite fermentinį sūrį.
Kepimui skirtą formą patepkite sviestu. Į dugną įklokite 4 mažesnius kopūsto lapus. Juos patepkite keliais šaukštais majonezo. Suberkite pusę kiekio mėsos. Ant jos išdėliokite pomidorų skilteles, patepkite majonezu ir užbarstykite pusę kiekio sutarkuoto sūrio. Tada dėkite likusią mėsą, majonezą, užklokite kopūsto lapais ir apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje 200° C temperatūroje 10-15 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
renata
2015-03-01 11:21
Skanu
rasa
2013-10-10 10:47
gal galima daryti ir su farsu?
bet
2013-10-08 11:57
kur tos veršienos gauti,juk visa išvaziuoja,mum nekliuna