Kopūstų maltiniai

Kopūstų maltiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
  • Manų kruopos, 1 valgomasis šaukštas
  • Kopūstai, 800 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Grietinė, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
inga
2015-10-21 23:40
Galima paprasčiau sutarkuoti kopusta isvirti nukošti imušti kiaušinių įdėti manų pamirkytų piene įdeti žalumynų petražolių krapų ir kepti ant aliejaus
Irena
2011-02-05 19:27
Patobulinus(pridėjus morkos saliero) ir sumažinus kopūsto kiekį ,išmetus grietinę skanu
(anonimas)
2010-07-28 17:40
Vincentas
2008-07-10 22:08
TEISINGIAU BŪTŲ - MALTINUKAI