Kopūstų maltiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
- Manų kruopos, 1 valgomasis šaukštas
- Kopūstai, 800 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Grietinė, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-05 19:27
Patobulinus(pridėjus morkos saliero) ir sumažinus kopūsto kiekį ,išmetus grietinę skanu
2010-07-28 17:40
2008-07-10 22:08
TEISINGIAU BŪTŲ - MALTINUKAI
2015-10-21 23:40