Kopūstų maltiniai
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
- Manų kruopos, 1 valgomasis šaukštas
- Kopūstai, 800 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Grietinė, 1 stiklinė
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2011-02-05 19:27
Patobulinus(pridėjus morkos saliero)   ir sumažinus kopūsto kiekį ,išmetus grietinę skanu 
                    
2010-07-28 17:40

2008-07-10 22:08
TEISINGIAU BŪTŲ - MALTINUKAI
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2015-10-21 23:40