Kopūstų pyragas

Kopūstų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, 1 kilogramas
  • Manų kruopos, 1 stiklinė
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Sviestas, 120 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Kopūstus ir morkas sutarkuoti burokine tarka. Įberti prieskonių (kokie patinka) ir išmaišyti.

Sviestą ištirpinti, palaukti kol šiek tiek atšals ir pilti į kopūstus. Taip pat dedam kiaušinius, pieną bei manų kruopas. Atsargiai išmaišyti, pagardinti.

Paruošti formą – patepti sviestu. Supilam į formą mūsų masę, viršų galima pabarstyti kmynais, sezamais.

Kepti 160-170 laipsnių temperatūroje 45-50 min. Vėliau temperatūrą sumažinti iki 140-150 laipsnių ir kepti dar 20-25 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Giedre
2013-11-18 19:33
paragauti buvo skanu, bet daugiau nekepciau vyras isvis nevalge...
Lina
2011-10-17 20:42
Kepiau. Visiems labai labai patiko!
Ačiū už receptą!
Dalia
2010-12-25 22:23
tikrai isbandysiu ,o kai paragausiu tad ir parasysu
as
2010-12-01 14:10
Po pyragu ant lėkštutės slepiasi žirafa aš tokių puodelių rinkinį turiu - labai gražus servizas
Mainas
2010-11-26 02:12
Super vyru pyragas!