Kopūstų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, 1 kilogramas
- Manų kruopos, 1 stiklinė
- Pienas, 1 stiklinė
- Sviestas, 120 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Kopūstus ir morkas sutarkuoti burokine tarka. Įberti prieskonių (kokie patinka) ir išmaišyti.
Sviestą ištirpinti, palaukti kol šiek tiek atšals ir pilti į kopūstus. Taip pat dedam kiaušinius, pieną bei manų kruopas. Atsargiai išmaišyti, pagardinti.
Paruošti formą – patepti sviestu. Supilam į formą mūsų masę, viršų galima pabarstyti kmynais, sezamais.
Kepti 160-170 laipsnių temperatūroje 45-50 min. Vėliau temperatūrą sumažinti iki 140-150 laipsnių ir kepti dar 20-25 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-17 20:42
Kepiau. Visiems labai labai patiko!
Ačiū už receptą!
Ačiū už receptą!
2010-12-25 22:23
tikrai isbandysiu ,o kai paragausiu tad ir parasysu
2010-12-01 14:10
Po pyragu ant lėkštutės slepiasi žirafa aš tokių puodelių rinkinį turiu - labai gražus servizas
2010-11-26 02:12
Super vyru pyragas!
2013-11-18 19:33