Kopūstų pyragas su žirniais

Kopūstų pyragas su žirniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, 1 kilogramas
  • Juodieji pipirai
  • Pasukos, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Žirniai, šaldyti, 200 gramų
  • Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Sutarkuoti kopūstą.
Kiaušinius išplakti su pasukomis. Įmaišyti manų kruopas, kepimo miltelius, sutarkuotą sūrį, druską, pipirus.
Į kiaušinių plakinį įmaišyti kopūstus ir žirnelius.
Kopūstų tešlą supilti į kepimo formą. Viršų apibarstyti džiūvėsėliais.
Kepti 160-170 laipsnių orkaitėje 40-50 minučių.
Jau iškepusį, bet dar karštą kopūstų pyragą apibarstykite fermentiniu sūriu.
Gero apetito!

» Rašyti komentarą
» Komentarai