Kopūstų pyragas su žirniais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, 1 kilogramas
- Juodieji pipirai
- Pasukos, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Žirniai, šaldyti, 200 gramų
- Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Sutarkuoti kopūstą.
Kiaušinius išplakti su pasukomis. Įmaišyti manų kruopas, kepimo miltelius, sutarkuotą sūrį, druską, pipirus.
Į kiaušinių plakinį įmaišyti kopūstus ir žirnelius.
Kopūstų tešlą supilti į kepimo formą. Viršų apibarstyti džiūvėsėliais.
Kepti 160-170 laipsnių orkaitėje 40-50 minučių.
Jau iškepusį, bet dar karštą kopūstų pyragą apibarstykite fermentiniu sūriu.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai