Kopūstų salotos su vynuogėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, 1 galva
- Morkos, 4 vienetai
- Svogūnai, narcizlapis (smulkintas), 2 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, rūgštūs, 1 vienetas
- Vynuogės, tamsios, rūgštesnės, 15 vienetų
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kopūstą sutarkuoti plonai specialia tarka, įberti druskos, cukraus ir ,uždengti dangčiu, stipriai pakratyti, kad išsiskirtų sultys.
12 vynuogių susmulkinti.
Morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais, sudėti į kopūstus. Suberti svogūnus, pipirus ir išmaišyti. Sudėti viską į dubenį ir puošti morkų juostelėmis ir lapeliais bei vynuogėmis.
Skanaus !
» Rašyti komentarą
» Komentarai