Kopūstų salotos su vynuogėmis

Kopūstų salotos su vynuogėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, 1 galva
  • Morkos, 4 vienetai
  • Svogūnai, narcizlapis (smulkintas), 2 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, rūgštūs, 1 vienetas
  • Vynuogės, tamsios, rūgštesnės, 15 vienetų
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstą sutarkuoti plonai specialia tarka, įberti druskos, cukraus ir ,uždengti dangčiu, stipriai pakratyti, kad išsiskirtų sultys.

  2. 12 vynuogių susmulkinti.

  3. Morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais, sudėti į kopūstus. Suberti svogūnus, pipirus ir išmaišyti. Sudėti viską į dubenį ir puošti morkų juostelėmis ir lapeliais bei vynuogėmis.

    Skanaus !

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai