Kopūstų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Petražolės
- Lauro lapai, lapai
- Pipirai, juodieji
- Bulvės, 600 gramų
- Morkos, 200 gramų
- Rauginti kopūstai, 300 gramų
- Svogūnai, 200 gramų
- Jautiena, kumpis, 500 gramų
- Vanduo, 3 litrai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į vandenį.
Pavirus 10 minučių, į vandenį su mėsa sudėkite raudintus kopūstus. Tinka ir švieži kopūstai, bet man asmeniškai ši sriuba skanesnė su raugintais. :) Virkite dar 10 minučių.
Sudėkite bulves. Didelę bulvę perpjaukite bent į 5 dalis, mažesnes - 2 dalis.
Morkas sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais kaip ir svogūną. Pakepinkite ant aliejaus ar sviesto 2 minutes ir sudėkite į sriubą.
Į sriubą pridėkite lauro lapelių, prieskonių. Virkite dar apie 10 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai