Kopūstų sriuba

Kopūstų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Petražolės
  • Lauro lapai, lapai
  • Pipirai, juodieji
  • Bulvės, 600 gramų
  • Morkos, 200 gramų
  • Rauginti kopūstai, 300 gramų
  • Svogūnai, 200 gramų
  • Jautiena, kumpis, 500 gramų
  • Vanduo, 3 litrai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į vandenį.

Pavirus 10 minučių, į vandenį su mėsa sudėkite raudintus kopūstus. Tinka ir švieži kopūstai, bet man asmeniškai ši sriuba skanesnė su raugintais. :) Virkite dar 10 minučių.
Sudėkite bulves. Didelę bulvę perpjaukite bent į 5 dalis, mažesnes - 2 dalis.

Morkas sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais kaip ir svogūną. Pakepinkite ant aliejaus ar sviesto 2 minutes ir sudėkite į sriubą.

Į sriubą pridėkite lauro lapelių, prieskonių. Virkite dar apie 10 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai