Kopūstų troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, nedidelis, 1 vienetas
- Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
- Briuselio kopūstai, žiedų, 20 vienetų
- Sviestas, 5 valgomieji šaukštai
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinų sultys, 1
- Svogūnai, maži, 1 vienetas
- Grietinė, 1 stiklinė
- Druska
- Krapai
- Pipirai
- Nuoviras, nuo kopūstų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Susmulkintus žiedinius kopūstus, briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išverdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinęir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, babarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai