Kopūstų troškinys

Kopūstų troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, nedidelis, 1 vienetas
  • Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
  • Briuselio kopūstai, žiedų, 20 vienetų
  • Sviestas, 5 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinų sultys, 1
  • Svogūnai, maži, 1 vienetas
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Druska
  • Krapai
  • Pipirai
  • Nuoviras, nuo kopūstų
Gaminimo instrukcija:

Susmulkintus žiedinius kopūstus, briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išverdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinęir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, babarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai