Kopūstų troškinys su faršu

Kopūstų troškinys su faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 250 gramų
  • Kopūstai, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Kopūstą supjaustyti ir apvirti. Morkas nuskusti, sutarkuoti. Faršą ir supjaustytus svogūnus apkepti aliejuje. Pieskonių dėti pagal skonį. Viską supilti ant kopūstų ir troškinti. Baigiant troškinti įdėti sviesto ir grietinės. Valgyti su keptomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Virginija
2019-11-22 22:23
Tikrai skanu ir paprasta tik bulvės gal virtos na bet čia skonio reikalas
Laimutė ta pati Laimutė
2019-04-04 18:23
Liuks
Vilma
2018-06-01 20:42
Bandysim
Danutė
2017-12-07 15:44
Sendien iš bandžiau šitą receptuka labai Skaniai gavosi
Dana.
2017-12-05 20:20
Tai viską apkepus supilti ant kopūstų į puodą, ar kopūstus nusukti?