Korėjietiškos morkos

Korėjietiškos morkos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 500 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, verdantis, 80 mililitrų
  • Obuolių actas, 30 gramų
  • Svogūnai, 10 gramų
  • Česnakas, 9 gramai
  • Cukrus, 8 gramai
  • Druska, 5 gramai
  • Kalendra, 2 gramai
  • Aitriosios paprikos milteliai, 1 gramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka. Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti. Šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis. Česnakų skilteles išspausti, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.

  2. Saulėgrąžų aliejuje pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.

  3. Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve. Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas. Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rupintojelis
2015-10-26 14:58
Draugas gamino pagal ši receptą. Išėjo puikiai, tik nežinau kodėl, bet sušaudė jį Korėjoj už receptą.