Korėjietiškos morkos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, 500 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, verdantis, 80 mililitrų
- Obuolių actas, 30 gramų
- Svogūnai, 10 gramų
- Česnakas, 9 gramai
- Cukrus, 8 gramai
- Druska, 5 gramai
- Kalendra, 2 gramai
- Aitriosios paprikos milteliai, 1 gramas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka. Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti. Šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis. Česnakų skilteles išspausti, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
Saulėgrąžų aliejuje pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve. Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas. Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-26 14:58