Kotletai pomidorų padaže
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Vanduo, 3 stiklinės
- Faršas, 500 gramų
- Ryžiai, virti, 0.5 stiklinės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Česnakas, 3 skiltelės
- Pomidorų padažas, 5 valgomieji šaukštai
- Žalumynai, 1 sauja
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Pipirai
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 6
                                        
                    - Į dubenį dėkite virtus ryžius, mėsą, įmuškite kiaušinį, berkite druskos pipirų, sudėkite trintą česnaką, smulkintus žalumynus ir išmaišykite. Iš masės formuokite kotletus ir juos apkepkite. 
- Dubenyje užvirkite vandenį, supilkite grietinės ir pomidorų padažo mišinio, sudėkite apkeptą svogūną, berkite miltus ir išmaišykite. Tada sudėkite apkeptus kotletus ir viską troškinkite apie 10 minučių. 
 
 Skanaus.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2016-10-11 18:06
uzberus miltu, iskart visi susoko. Nezinau, turbut kazka ne taip darau, atrodo ir po biski beriu, maisau, bet vistiek susoka 
                    
 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2016-10-23 14:50