Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Kiauliena, malta, 500 gramų
 - Batonas, išmirkytas, 2 riekės
 - Kiaušiniai, 1 vienetas
 - Krakmolas
 - Druska
 - Pipirai
 - Čiobreliai
 - Svogūnai, 1 vienetas
 - Česnakas, 1 skiltelė
 
- Pievagrybiai, 125 gramai
 - Morkos, 2 vienetai
 - Sūris, 50 gramų
 - Svogūnai, 1 vienetas
 - Prieskoniai
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 4
                                        
                    Kiaulienos faršą sumaišome su druska, pipirais, čiobreliais, įmušame kiaušinį, dedame krakmolą, sudedeme keptuvėje pakepintą susmulkintą svogūną ir česnaką bei sudedame vandenyje arba piene išmirkytą batoną.
Toliau gaminame įdarą: Į keptuvę su aliejumi sudedame morkas ir pjaustytus pievagrybius bei susmulkintą svogūną, viską pakepiname kol suminkštės, užbarstome buršeto prieskonių ir persilado. Pagamintą įdarą dedame į faršo vidurį ir įdedmae sūrio juostelę bei formuojame kotletus. Juos dedame į skardą išklotą su pergamentiniu popieriumi, pašauname į 180°C temp. orkaitę ir kepame apie 1 val.
Skanaus!
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                
2022-06-27 19:40