Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru

Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, malta, 500 gramų
  • Batonas, išmirkytas, 2 riekės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Krakmolas
  • Druska
  • Pipirai
  • Čiobreliai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 1 skiltelė
Įdarui:
  • Pievagrybiai, 125 gramai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Sūris, 50 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos faršą sumaišome su druska, pipirais, čiobreliais, įmušame kiaušinį, dedame krakmolą, sudedeme keptuvėje pakepintą susmulkintą svogūną ir česnaką bei sudedame vandenyje arba piene išmirkytą batoną.

  2. Toliau gaminame įdarą: Į keptuvę su aliejumi sudedame morkas ir pjaustytus pievagrybius bei susmulkintą svogūną, viską pakepiname kol suminkštės, užbarstome buršeto prieskonių ir persilado. Pagamintą įdarą dedame į faršo vidurį ir įdedmae sūrio juostelę bei formuojame kotletus. Juos dedame į skardą išklotą su pergamentiniu popieriumi, pašauname į 180°C temp. orkaitę ir kepame apie 1 val.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai