Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, malta, 500 gramų
- Batonas, išmirkytas, 2 riekės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Krakmolas
- Druska
- Pipirai
- Čiobreliai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 1 skiltelė
- Pievagrybiai, 125 gramai
- Morkos, 2 vienetai
- Sūris, 50 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaulienos faršą sumaišome su druska, pipirais, čiobreliais, įmušame kiaušinį, dedame krakmolą, sudedeme keptuvėje pakepintą susmulkintą svogūną ir česnaką bei sudedame vandenyje arba piene išmirkytą batoną.
Toliau gaminame įdarą: Į keptuvę su aliejumi sudedame morkas ir pjaustytus pievagrybius bei susmulkintą svogūną, viską pakepiname kol suminkštės, užbarstome buršeto prieskonių ir persilado. Pagamintą įdarą dedame į faršo vidurį ir įdedmae sūrio juostelę bei formuojame kotletus. Juos dedame į skardą išklotą su pergamentiniu popieriumi, pašauname į 180°C temp. orkaitę ir kepame apie 1 val.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2022-06-27 19:40