Kotletukai su padažu su brokoliais
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Kiauliena, 500 gramų
- Brokoliai, 100 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Balta forminė duona, 2 riekės
- Sūris, 1 saujelė
- Prieskoniai, (džiovintos paprikos, morka, poras, pasternokas), 1 saujelė
- Grietinėlė, 35%, 1 valgomasis šaukštas
- Miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 6
                                        
                    - Baltą duoną pamerkti piene, kad suminkštėtų. 
- Kiaulieną susimalti arba sutrinti trintuvu iki faršo konsistencijos. Pridėti druskos, prieskonių, supilti grietinėlę ir palikti 10 - 15 minučių pasimarinuoti. 
- Per tą laiką išsivirti brokolius. 
- Smulkiai supjaustytą svogūną apkepti ir sudėti į faršą. Įmušti kiaušinius bei sudėti piene išmirkusią baltą duoną prieš tai iš jos išspausti pieną, kad faršas neišskystėtų. Viską gerai išmaišyti. 
- Suformuoti kotletukus ir, šiek tiek apkepus, nedideliame puode troškinti. 
- Kitoje keptuvėje pasidaryti padažą – įpilti pieną, įberti miltų ir sudėti brokolius bei sūrį. Pridėti druskos ir prieskonių. 
- Kai užvirs, sudėti kotletukus ir palaukti, kol ims burbuliuoti. Maišant patroškinti kelias minutes. Skanaus. 
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    