Krabų mėsos ir grybų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 35%, 10-22 proc. riebumo, 200 mililitrų
- Poras, 0.5 vieneto
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Salotos, 100 gramų
- Pievagrybiai, 6 vienetai
- Krabai, mėsa, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Susmulkintą porą ir grybus pakepinkite įkaitintame aliejuje apie 3-4 minutes.
Sudėkite suplėšytą krabų mėsą ir supilkite grietinėlę. Įberkite prieskonių ir išmaišykite. Kai grietinėlė pradės virti, nukelkite nuo ugnies.
Nuplaukite salotų lapus ir jais išklokite lėkštes.
Pasigamintų krabų mėsos ir grybų su padažu pridėkite į salotomis išklotą lėkštę.
» Rašyti komentarą
» Komentarai