Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 1 vienetas
- Krapai, 2 valgomieji šaukštai
- Petražolės, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 10 gramų
- Vanduo, 1 stiklinė
- Grietinė, 1 stiklinė
- Citrinos rūgštis
- Druska
- Kmynai
- Miltai, miežiniai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėtą nuplautą viščiuką supjaustyti j keturias dalis, apkepinti svieste, užbarstyti kmynų. Į puodą sudėti apkepintus viščiuko gabaliukus, nuplautas petražoles ir krapus, įpilti vandens, užbarstyti truputį citrinos rūgšties, druskos. Troškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinti.
Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais.
Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai