Kremalizuoti obuoliai

Kremalizuoti obuoliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, tešlai, 120 gramų
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, Įdarui, 2 vienetai
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešla išklojam kepimo formeles, į vidų dedam įdarą. Jį darom taip: nulupam ir supjaustom smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišom su cukrum ir cinamonu.
Kepam 20 - 25 min 180 laipsnių orkaitėje. Valgom atvėsusius.

» Rašyti komentarą
» Komentarai