Kremalizuoti obuoliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, tešlai, 120 gramų
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, Įdarui, 2 vienetai
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešla išklojam kepimo formeles, į vidų dedam įdarą. Jį darom taip: nulupam ir supjaustom smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišom su cukrum ir cinamonu.
Kepam 20 - 25 min 180 laipsnių orkaitėje. Valgom atvėsusius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai